Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon durván nőies testalkatom bejön a fiuknak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony, csak a derekam. Van mellem, viszont a csipőm hatalmas, combjaim is elég vaskosan, tehat nálam iszonyatosan meg an ez a homokóra dolog, talán túl nőies is már. Ez tetszik a fiúknak?2015. febr. 28. 20:00
11/25 anonim válasza:
ha zavar, akkor eddzél (sportolni amúgy is kell), csak nyerhetsz vele, mivel az izmok gyönyörű idomokat adnak, és megfelelő étrenddel pedig le tudod szálkásítani a zsírt. az adottságoknak örülj szerintem és használd ki őket :)
12/25 Nemdetalánbiztos válasza:
Mutass képet és meg lesz mondva :)
13/25 anonim válasza:
Látom összejött a nyálcsorgató banda. :D
16/25 anonim válasza:
Úristen, ez bomba jó :DD szívesen ismerkednék veled ^^
17/25 A kérdező kommentje:
Hat sportolok...
Nekem nem tetszik. A derekam vékony, a combom meg.. Whá :D
2015. febr. 28. 20:12
18/25 anonim válasza:
Nekem ez a tökély, épp ezért pont ilyen alkata van a csajomnak is...
Azta..... Evelin te vagy az, miért nem láttam még ezt a bugyit rajtad?
19/25 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy baratnom, akit Evelinnek hívnak és tök ilyen a testalkataval.
De nem, nem en vagyok :)
2015. febr. 28. 20:14
20/25 anonim válasza:
ezt egy kaputelefonnal fotóztad? a melleidből semmi nem látszik pedig a kérdésben megemlítetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!