Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyháza milyen? Milyen ott élni? Nyíregyháziak beszélgetni a városról? 15-25 évesek. Fiúk, lányok.
16 éves lány vagyok Nyáron költözök.
Suliváltás
meg minden.
Lenne pár kérdésem
Olyan helyek ahova a korombeliek járnak
Bulizós táncolós helyek, A nagy szülinapi bulikat hol szokták tartani?
Napközben hova ülnek be?
Ahol most lakok ott mind ez egy helyen, de egy fele akkora város.
Hol vásárolnak
Milyen rendezvények vannak.
Most Pesttől nem lakok messze és sokat járunk oda
Nyíregyed is divat?
Milyen sulik vannak? Közepes tanulóknak, ahol nincs kisebbség.
Műkörmös akarok lenni. De bármilyen suli jó csak 11 be vegyenek át.
Szerintem az előző a Wesselényire gondolt. Tele van cigánnyal, hogy őszinte legyek, meg elég érdekes figurákkal.
Szerintem elég unalmas hely, kb. semmit sem lehet itt csinálni, még úgy haverokkal sem nagyon. Felnyalt hajú majmokra meg nem nagyon vagyok vevő, így olyan helyre nem járok. Egyébként van egy rakat "buli hely." Egyet ki is emelnék a Bethlen Gábor utcáról, a Club Hollywood, nem is értem, miért ez a neve egy leomlott szarnak.
Kicsit elkéstem vele, de én is leírom.
17 éve lakom Nyíregyházán (azaz születésem óta), de azóta több helyen is voltam, szóval össze tudom hasonlítani.
Én nagyon szeretem. Mostanában sokat fejlődik, mi nyíregyháziak is észrevesszük. Nincs valami jó híre, mert az emberekben megmaradt a 80-as, 90-es évekbeli helyzet, de azóta ég és föld.
Van két cigánytelep, azokat kerüld, a Huszártelep és az Orosi út melletti. Azok elég durvák.
Amúgy a városban nincs sok cigány, azért látszik soknak, mert eljönnek a környező falvakból plázázni, bulizni stb
Bulik...én általában beülős iszogatós helyekre járok, Szmog pub, Unicum nagyon jók. Jó társaság van, lehet ismerkedni, kb 15-25 évesek vannak.
Táncolós bulik közül jó a Barbizon (csak drága), Cr7, más nem nem igazán van.
A Wesselényi elég gyenge suli, ott lehet műkörmösnek tanulni, oda nem menj. Jobb szakközépek a Széchényi, Évisz, Sipkay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!