Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor mondjátok egy fiúra, hogy aranyos meg azt, hogy cuki?
Figyelt kérdés
Lehet esélyem egy olyan lánynál, aki ezeket a jelzőket használja rám? Ezalatt nem barátságot értek, hanem pl. párkapcsolatot.2015. febr. 27. 16:52
11/17 anonim válasza:
A cukit gyakran használjuk arra aki tetszik, bár nem egy férfias jelző... Az aranyos nem pozitív, én akkor mondom ha nem tetszik egy fiú, de nem szeretném megbántani.
12/17 anonim válasza:
Én arra a fiúra mondtam mindig, hogy cuki, aki tavaly tetszett. Meg Neymarra is, hogy aranyos meg cuki. :)
13/17 anonim válasza:
lehet h dugnék vele, akkor :))
14/17 csingilingg84 válasza:
Nálam nagyon is a pozitív tartományba esik, ha ezt mondom :DD
15/17 anonim válasza:
Kérdés, hogy hány évesek vagytok...
Én a cuki szót nem használom, max egy kisállatra, kivételes esetben. Szóval nekem ez kicsit negatív, néha inkább ironikus.
De az aranyos meg ari az teljesen oké.
16/17 A kérdező kommentje:
15-ös.
Lényegében világ életemben megkaptam ezeket a jelzőket. Utoljára 22-23 évesen. Most 26 vagyok. Amúgy nem egy konkrét személyről van szó.
2015. márc. 5. 18:42
17/17 anonim válasza:
Nálam nem mindegy, milyen szövegkörnyezetben is hogy. Van az a cuki, amit úgy mondok, hogy el vagyok olvadva a pasitól, meg az is, aminek az a tartalma, hogy "jó fej, kedves, aranyos srác, de nem az esetem". (és ez nem egyenlő a nyomi lúzerrel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!