Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg felszínes és anyagias lennék?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esik, hogy a barátom soha semmit nem adott nekem, miközben én neki csomó mindent adtam nagy szeretettel. Nem arra gondolok, hogy ékszereket adjon, vagy drága dolgokat, hanem akármilyen kézzel készült könyvjelzőre, vagy valami pici kulcstartóra stb, ami mindig nálam lehet és emlékeztet rá. annyira zavar ez a dolog, közben meg bennem van, hogy felszínes vagyok, ha ez számít :(2015. febr. 27. 11:04
11/11 anonim válasza:
Minden kapcsolat ilyen szinte. Az egyik ad a másik elfogadja.
Vissza nem nagyon ad semmit. Általában a férfi az adó a nő az elfogadó.
De sok a fordított eset, mint pl a Tied is kérdező.
Szóval nem tudom. Én úgy leszek vele, hogy adok, de ha nincs visszafelé semmi akkor utána nem. Pár dolgot megfigyelek még és jó esély van rá, hogy vége a mulatágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!