Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt alszik a lány barátom nálunk, belefér a barátságba, hogy most bebújjak mellé és magamhoz öleljem, esetleg megpusziljam álmában?
Figyelt kérdés
Aludtunk már együtt, meg úgy is volt hogy együtt alszunk csak ő elaludt film közbe én meg felkeltem.
Most hogy feküdnék le óvatosan hozzá bújnék és megszeretgetném.
2015. febr. 27. 01:48
1/13 anonim válasza:
egyértelműen többet érzel, ha ő veled alszik akkor feltehetőleg ő is.
4/13 anonim válasza:
Tudod a spontán dolgokat nem szokás megkérdezni, senkitől sem, azért spontán. De, hogy bele fér-e, azt innen nehéz megítélni. Ti vagytok benne, nem mi és ne már mi döntsük ezt is el helyetted!
N
5/13 anonim válasza:
az ölelés oké, én is aludtam már fiú barátaimmal összekapaszkodva, nem feltétlenül jelent többet annál mint hogy egy érzékenyebb pillanatban mindketten vágytunk az emberi közelségre. az álmában puszilgatás, meg úgy általában az, hogy akkor akarsz odasunnyogni matatni amikor nincs magánál, az viszont ijesztő és gusztustalan.
6/13 anonim válasza:
Ez azért már feszegeti a bunkóság határát, hogy álmában rámászol.
7/13 Borosta2 válasza:
Csináld meg! Mit veszthetsz? Max. morcosan fog ébredni.
8/13 bandi6891 válasza:
Szegény nehogy ondós hajjal és arcal ébredjen :DD
9/13 anonim válasza:
Barátságba nem fér bele, de ha mindkettõtöknek jól esik, akkor csináljátok, ki mondta, hogy barátságnak kell maradnia?
10/13 anonim válasza:
Egy barát, akkor is barát, ha beteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!