Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy alkum, ha lány vagy és mondasz pár kedves szót nekem cserépbe jár a palacsinta :D?
Figyelt kérdés
Na, jó alku nem ?
Persze el kell jönni érte, valami közeli helyre.
2015. febr. 26. 20:50
11/14 anonim válasza:
Szomorúan látom, hogy nem vagy egy kreatív emberke...:DD
12/14 anonim válasza:
Annyira kedves és helyes vagy! Imádom a szemedet, és ahogy nevetsz. És olyan rossz téged mindig más lányokkal látni, miközben ennyire szeretlek.
Megfelel?
Egyébként a palacsintára nem tartok igényt, pedig szeretem, csak az a helyzet, hogy felettébb hizlaló étel, és nagyon rosszul érezném magam, ha megenném.
Egyébként mi a baj? Ennyire önbizalom hiányos vagy?
Sajnálom, tudom, hogy milyen, pedig sokan mondják, hogy csinos vagyok, csak én nem látom.
13/14 A kérdező kommentje:
Én csak szerettem volna hallani pár jó szót, pl hogy ez tök aranyos, vagy kedves, vagy.. ilyenek.
2015. febr. 26. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!