Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri belekezdeni valakivel, akiből néha kitör az "állat"?
Régóta ismerem a srácot, mindig barátok voltunk, és egy ideje közelebb kerültünk egymáshoz. Sokszor érzem azt hogy vágyom rá, a közelségére, és hogy velem legyen, de néha teljesen kifordul magából. Főleg, amikor iszik, ez több dologban is megnyilvánul, ha összevész valakivel, nagyon undorító módon tud üvöltözni és beszélni a másikkal, de ami jobban zavar, hogy ilyenkor előfordul, hogy agresszív lesz, már nem egyszer elég erőszakosan adta a tudatomra, hogy kellek neki, meg hasonlók (elég birtokló tipus a srác). Persze ez a forrófejűsége józanon is ugyanúgy megvan, szóval ha idegelik, akkor hamar felkapja a vizet, meg minden... Volt már ezért rendőrségi ügye is, hogy kisebb verekedésbe keveredett, vagy szétcsapott ezt-azt..
De emellett meg tud végtelenül aranyos és kedves is lenni, ilyenkor szeretek vele lenni, mert a tenyerén hordoz, lefeküdtünk már nem is egyszer és tökéletes volt, de nem tudom, hányadán állunk, a fent leírtak miatt kicsit tartok tőle, hogy belemenjek ebbe a dologba, de muszáj lenne tenni valamit mert nekem sem jó, és rajta is látom hogy fogy a türelme.
Mit gondoltok, szerintetek megéri? Ha igen/nem, miért?
17 vagyok én is, meg a srác is
"verekedésbe keveredett, vagy szétcsapott ezt-azt..."
Látod te, miket írsz? Tudod milyen emberrel akarsz összejönni? Lehet, hogy aranyos, a tenyerén hordoz, meg jó vele lefeküdni...de arra nem gondoltál, hogy ha iszik, vagy felhúzzák az agyát, és te hozzászólsz vagy bármi, téged is megüthet? Ilyenekre nem gondolsz? Én még csak nem is ismerkednék egy olyan pasival, akinek ilyen a viselkedése. Hagyd a fenébe. Vagy csináld, járj vele, és viseld el, ha néha-néha meg ver:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!