Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok egy lányba. De nem tudom mi ez nála, mi lehet?

Figyelt kérdés

Nah hát az van hogy nagyon jól elvagyok vele meg minden és párhete az az 3 hete kb bevalotta hogy szeret :)

Aztán azon a héten mikor elmondta akkor le is mentem hozzá.

De bizonytalan és azt nem értem hogy miért meg mikor megöleltem meg minden akkor látszott rajta hogy szeret meg minden.

De nem tudom azt mondja nem tudja mit szeretne pedig szeret.

2015. febr. 26. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem szeretne barátként elveszíteni. Mert eddig egy biztos pont voltál az életében (gondolom)

De a vallomásával már megváltoztatott mindent.

Nálunk kissé bonyolultabb volt a helyzet.

De ha mind2en szeretitek egymást,akkor ne hagyd hogy filózzon ennyit rajta.

Most szerintem rajtad a sor,mondd el neki,mennyire fontos neked,és szeretnéd,ha megpróbálnátok. :)

21L

2015. febr. 26. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
*,hogy
2015. febr. 26. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy nincs oka stresszelni! Próbáljátok meg, aztán ha neki valahogy mégsem jön be ez az együttjárás dolog, akkor még mindig meggondolhatja magát. Viszont egy próbát mindenképp megér, és bármeddig vagytok együtt, addig legalább avgytok egymásnak, jól érzitek magatokat. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy a lány az a típus, aki a sok agyalással megnehezíti az életét. Volt dologom ilyen lánnyal, alaposan meg is égettem magam. Talán ha úgy járok el, ahogy most neked javaslom, nem így alakulnak a dolgok. Hajrá!
2015. febr. 26. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:

MI A FARKAMRA VÁRTÁL TE HÁROM ÉTIG EMBER???

NE LEGYÉL MÁR AGYHALOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. febr. 26. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!