Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstruáció ideje alatt csináltuk, de én nem mentem el, viszont kiszakadt a gumi? Azon nyomban kell az eseményutáni igaz? Bocsi de nagyon nem memmerek kockáztatni Segits, idióta kommenteket meg felejtsd el!
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 02:44
2/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz kockáztatni, akkor én biztos ami biztos alapon tuti bevenném az eseményutánit. Tudom, hogy hatalmas hormonlöket, stb., de inkább ez, minthogy kisbaba legyen.
22N
4/9 anonim válasza:
Őszintén: HONNAN A RETKES MEGMEREDT TÜDŐBŐL SZEDITEK EZT A BAROMSÁGOT HOGY HA NEM MENTEK EL NEM LEHETTEK TERHESEK????? Minden p_csa ezzel védekezik az oldalon. 12 évesen tanulni kell, nem a f_szba beleülni
5/9 anonim válasza:
"A válasz 0%-ban tűnik hasznosnak"
Ezek szerint más 12 évesek is hiányoztak a hetedikes biológiaóráról
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, elment 2x is.
2015. febr. 26. 09:57
8/9 Takacs Laszlo 15 válasza:
Gondolkozz Mar egy kicsit.Ha menzesz alatt csinaltatok,akkor az a petesejt Mar elhalt,a kovetkezore pedig meg varni mell.Mi a vegkifejlet?
9/9 anonim válasza:
Van nogyogyasz valaszol online kerdezd meg ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!