Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha majd szexuális felvilágosít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha majd szexuális felvilágosításban részesítitek lányaitok, fiaitok, hogyan fogtok hozzá?

Figyelt kérdés
Tanárokra nem lehet bízni (lehet frigid vagy perverz)
2015. febr. 26. 01:01
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Sehogy. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni. Kellemes bizalmas viszony kell, és ha épp felmerül valami akkor lehet róla beszélni.

Az csak nyomást rak a gyerekre, ha na most leülünk és felvilágosítás van.

2015. febr. 26. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Prosti.
2015. febr. 26. 01:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerveznék egy programot ahol kettesben vagyok vele,és ráterelném a szót.Pl hogy tetszik e- neki most valaki stb...
2015. febr. 26. 01:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Tuti nem úgy, mint a szüleim, annyira prűdek voltak és maradiak, semmit nem mondtak. Persze találtam pár felvilágosító kis könyvet azt olvasgattam titokban. Aztán mire suliba odakerültünk már tudtam ezt-azt.

Ha kérdez válaszolok, ha érdekli adok pár kis könyvet, hadd olvasgasson és nem lesz tabu. Szeretném, ha nem érezné magát feszélyezve és megbeszélnénk mindent.

2015. febr. 26. 02:47
 5/6 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Egyszeruen.
2015. febr. 26. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben a témában,mint barát kell részt venni .A fiatalok szívesebben fordulnak egy neten talált személyhez,akiben bizalmat éreznek,mint szüleikhez,tanáraikhoz ,közeli ismerőshöz barátaikhoz .Mondta erről egy elismert gyerek pszichológus .De ha bizalmatlanságot éreznek az idegennel szemben,azonnal ott is hagyják .
2015. febr. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!