Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van manapság a férfiakba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság a férfiakban ez a "felsőbbrendűség tudta", ez a "hiper-erkölcsösség érzet"?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szinte kivétel nélkül azt állítják, hogy nekik csak a belső számít, a külső szinte egyáltalán nem, de belsőre sincsenek nagy elvárásaik, csak legyen kedves, megértő. Ráadásul rendre hozzácsapják, hogy bezzeg a nők mennyire felszínesek, csak a tökéletes testű férfi elég jó nekik, csak a tömött pénztárca kell és még sorolhatnám. És sokszor az érződik belőlük, hogy ezzel akarnak nyomatékot adni annak, hogy emberileg a férfiak mennyivel jobbak, erkölcsösebbek, tisztábbak, mint az egész női nem, holott a férfiak általánosságban magukról alkotott képe sem igaz, de az sem, amit a nőkről állítanak.
2015. febr. 25. 18:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én még 18 év feletti normális, egyedülálló csajt nem láttam. Mondjuk normális csajt alapból alig.
2015. febr. 25. 18:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Azt elárulhatná valaki azért, hogy akkor hogy eshet meg, hogy rengeteg férfi viszont kapcsolatban él (pláne, ha szerintetek az összes normális lány foglalt)? Ők beérik a "selejttel"? Vagy ilyen férfiak nem is léteznek, a normális lányok meg mind egymással járnak?
2015. febr. 25. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Aki kapcsolatban van azok megszerezték a normális lányokat. Aki meg nem normális lányt szerzett annak meg nem hosszú életű a kapcsolata. Ennyire egyszerű a válasz.
2015. febr. 25. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébként hol laksz ahol a normális lányok egyedülállóak, mert költözök oda. :)
2015. febr. 25. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Én nem mondom, hogy nincs olyan, aki komolyan gondolja, de a többségük hazudik, vagy fogalma sincs róla, mit is akar valójában. Főleg, aki azt mondja, hogy neki nem számít a külső, neki megfelel átlagos lány is. Aztán ha megkérdezik, szerinte milyen egy átlagos külsejű lány, belinkel egy csodaszám, bomba alakú szupernőt.

A férfiak többsége vizuális alkat, számít nekik a külső is. Persze jobb egy kedves gyönyörű nő, mint egy bunkó paraszt gyönyörű nő, azt kétségtelen. :)

2015. febr. 25. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Csodaszép bombaalakút akartam írni. :)
2015. febr. 25. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
utolsó kinek mi az átlagos?
2015. febr. 25. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Az baj, hogy a legtöbben akik egyedül maradtak vagy vannak, a csodát várják, hogy majd besétál az ajtón az a jó pasi meg az a jó csaj.
2015. febr. 25. 19:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi egyedülálló, annak oka van, a saját példámból tudok kiindulni. Én alacsony vagyok, emiatt nem kellek még a számomra nem magas tőlem alacsonyabb "nők"nek sem, mivel nekik kell a védelem meg egyéb más kamu duma. A velem egymagasságúak meg észre sem vesznek. Ez nem felsőbbrendűség? Persze rátok ez nem igaz, csak mi vagyunk férfiak azok akik felsőbbrendűek lehetünk. Nekem külsőre csak egy fő kritériumom van, mégpedig az, hogy ne legyen elhízva, mivel én sem vagyok. Nem hiszem, hogy ez akkora óriási követelmény, szemben a ti min.180cm-es dark-handsome, igényeitekkel. 28/f.
2015. febr. 25. 19:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Én egy: szép, szókimondó, egyenes, nyitott, vicces, nem hisztérika, könnyen barátkozó, tudományokat szerető, elmélkedő, merengő, írni szerető, segítőkész lány vagyok mégse lehetett az az enyém soha, akit én akartam. Pedig a csendes, átlagos, okos srácokat szeretem, akivel jókat tudok beszélgetni, de mindig el vagyok küldve, hogy nekik nem kell kapcsolat.
2015. febr. 25. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!