Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

1. Szerényebb,de erős,nem annyia jóképű de barátságos és kedves?

2.Helyi menőcsávó aki tanulatlan,bunkó és folyton a fejét játsza,mellesleg elég h*lye is?

2010. febr. 13. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:

fogadjunk hogy az első vagy:)

Belső tulajdonságokban persze hogy az 1.

De nem hátrány ha helyes.

2010. febr. 13. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az első:)
2010. febr. 13. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
2. max az elkényeztetett újgazdag plázak*rváknak jön be szerintem :DD
2010. febr. 13. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
kicsit se elfogult a kérdésed:D
2010. febr. 13. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudok választani két véglet közül. Elég hülye kérdés.
2010. febr. 13. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy veszem észre, hogy a jó csajoknak a második kell. De persze vannak kivételek, csak az a baj, hogy nem nagyon találok olyat.
2010. febr. 13. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Öreg, elég ratyi vagy, hogy itt próbálsz önigazolást keresn arra, hogy féltékeny vagy eg másik srácra.

Fogadni mernék hogy az 1. kategória sem annyira fenékig tejfel, a 2.-at meg enyhén eltúloztad.

2010. febr. 13. 14:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Gondolod ezért kérdeztem? Ha meg fogalmad sincs róla hogy miért akkor meg nem dumálj bele jó? De sztem nem túloztam el általában ilyenek szoktak lenni.
2010. febr. 13. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért két véglet között is van valami. Nem csak ez a két kategória létezik. Egyébként az első úgy hangzik mint valami gyökér, akit mindenki kiközösit az iskolában....

Egyébként felesleges volt igy feltenned a kérdést, mert egyártelmű hogy mindenki az első választja.De az hogy valaki jóképű vagy helyi menő csávó, nem azt jelenti hogy tanulatlan vagy bunkó is. Ez ostoba sztereotipia.

18/L

2011. jan. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!