Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fekszünk már le? Meg fog történni valaha?
Sítáborban vagyok lassan egy hete, az osztályom nagy részével..... Az egyik sráccal (akivel amúgy mindig is jóban voltunk) pedig eléggé összemelegedtünk, smárolás, tapizás, együtt alvás/zuhanyzás, mind volt már, de ennyi. Pedig ez már tart 3-4 napja, hogy mindig ott maradok a szobájában, egész éjjel ölel, csókolózunk, iszonyatosan vonzódunk egymáshoz, de valahogy szóba sem jön a szex téma, ő sem nyúl oda, én sem, pedig ha magamban vagyok akkor vágyom rá, vele.. (És mint már írtam, zuhanyoztunk is már együtt de semmi)
Ráadásul a többiek előtt nem is "vállaljuk fel" a dolgokat, vagyis szinte nem is beszélgetünk, nemhogy ölelkezni, csókolózni..
Kezd kicsit aggasztani a dolog, pláne ha visszamegyünk a suliba, félek tőle h megszűnik köztünk minden, ami most van.
Miért van ez?
17l
17 evesen nem vagy szűz es sitarborban akarsz dugni azonnal hogyvradatartolt?
Erre nincs jobb szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!