Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek Bejön ha egy csaj igy öltözködik? Kép
Figyelt kérdés
A tapadós-gatya hosszuitott felső történetre gondolok ha vkinek nem esett vna le :)
2010. febr. 13. 10:50
11/16 anonim válasza:
Igen,így jól néznek ki,csak az a baj ezzel a divattal,h a kicsit testesebb lányok is felveszik.Félre ne értsétek,nincs bajom a husibbakkal,csak ez nekikmeg áll jól.Nagy fenékre meg vastag combra semmiképpen,pedig nekem az az ideálom,de az ilyen stílusú gatyák nem túl előnyösek azoknak.szóval ha ilyen az alakod,akkor nyugodtan öltözködj így,amúgy meg nem tanácsos kiemelni a sonkákat.
13/16 anonim válasza:
Azért a túl vékony lányoknak sem előnyös.
Magyarul egyedül kinek előnyös? Akinek bomba teste van.
Ebből látszik hogy modellekre tervezték ezeket. Az emberek 90%-a viszont nem modell. Akkor minek kellenek az ilyen ruhák? Hogy nevetségessé tegyétek magatokat...emmi más...majomkodás
14/16 A kérdező kommentje:
már nem azért de a modelleknek nincs bomba alakjuk :)
2010. febr. 13. 15:45
15/16 anonim válasza:
A szűk nacikra nagyon bukom, mindig rátapad a tekintetem egy csinos popsira, lábikóra, ha mondjuk egy feszes farmerban van, nem beszélve így téli időszakban a csizmákról, hosszú szárú csizma meg egy feszes farmer hát mit mondjak imádom.
16/16 anonim válasza:
Jó, igaz, tényleg nem az etiópgizda modellekre gondoltam. Mondjuk akkor egyszerűen bombanőknek őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!