Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a fenekem? (képek)
Figyelt kérdés
Fogytam és elfogytam a fenekem-sajna
edzeni edzek, de hiába
tudom, hogy csúnya, hájas.
(derekam, keskenyebb élőben)
Kor is kérlek.
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
5, [link]
6, [link]
2015. febr. 24. 14:00
11/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 16 vagyok. Nem szőrös! Milyen fazont akkor? Imádom az ilyen tangákat, pici fodorral.
2015. febr. 24. 14:09
12/70 anonim válasza:
Fogytál, de ahogy alakodat elnézem, mindig gondjaid lesznek a kilókkal.
14/70 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, sportolni kellene valamit, mondjuk röplabda, vagy kézi, és az nagyon formássá tenné az alkatod.
F
Sok sikert.
16/70 A kérdező kommentje:
41 kiló vagyok 158 cm , szerintem nem! Persze ha anorexiás akarok lenni akkor még fogynom kell. 4-5 kilót fogytam, de rajtam főleg a popsimon nagyon látszik, már nem olyan gömbölyű-sajna.
2015. febr. 24. 14:14
17/70 anonim válasza:
A feneked nagyon szép.
A cicidet ne véleményezzük? Akár privibe is küldheted.
Igaza van az egyik előttem szólónak. Nem ez a legideálisabb fehérnemű számodra. Másabb fazonú jobban kiemelné a feneked formáját. Milyen tangákat viselsz még?
18/70 anonim válasza:
A mellrol en is szivesen latnek tarto nelkulit ;)
19/70 A kérdező kommentje:
Tangát csak, más bugyi nagy rám :/
2015. febr. 24. 14:19
20/70 anonim válasza:
Ne itt építtesd az egódat, hanem csinálj valami értelmes elfoglaltságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!