Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktassam le a pasim, hogy ne üvegekbe hugyizgáljon?

Figyelt kérdés
Este ha lefekszem és ő még nem, mert számítógépezik mindig fogad 1-2 üveg húgy az asztal alá téve, mert lusta kimenni wc-re filmnézés vagy játék közben, kezd idegesíteni.. ha én nem vinném ki ott állna 10 liter az asztal alatt.
2015. febr. 24. 12:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez már keményen szakító ok lenne nálam (ha ezt tudtom előre, össze se jöttem volna vele), aztán fulladjon meg a saját vizeletében a drága. Az utolsó dolog lenne, hogy megteszed helyette és ezzel nyalod a seggét és arra sarkallod, csinálja nyugodtan majd te elintézed.
2015. febr. 24. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:

ezzel szerintem nincs baj, ha jól bezárja és mikor először kimegy, kiönti a budiba és kimossa alaposan.

Mert ha pl fel van fázva nagyon rossz perceként rohanni a budiba.

Amúgy jó pici farka lehet nekem a legtöbb üveg alkalmatlan erre, egyedül az ice tea palack a jó mert annak elég nagy a szája.

2015. febr. 24. 13:06
 13/22 A kérdező kommentje:
elég ha rányomja miért kéne ahhoz beledugnia ?
2015. febr. 24. 13:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem neked ez a dolog még tetszik is. Betegek vagytok mindketten.
2015. febr. 24. 13:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Mert széjjelfolyik úgy a húgy azért.

Amúgy ez a baj. Miért nm viszi ki rögtön mikor megy aludni előtte? Pár perc az egész. És senkinek nem esett bántódása.

2015. febr. 24. 13:16
 16/22 anonim ***** válasza:
te betegebb vagy a pasidnál ha ezt elviseled :D
2015. febr. 24. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:
2015. febr. 24. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Kommunikáció.
2015. febr. 24. 13:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Korbácsold meg a farkát!
2015. febr. 24. 13:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kamu a kérdés, nekem is volt ilyen exem, bár ő utána az üvegeket be is rakta a szekrénybe és ott őrizgette. Akkor lett vége a kapcsolatnak, amikor megtaláltam őket.
2015. febr. 24. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!