Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodtam az exemmel megint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam az exemmel megint?

Figyelt kérdés
Többször is szakítottunk már és akkoriban mindig azt álmodtam, hogy újrakezdjük és minden szép és jó, most végleg vége lett 1-2hete és ma álmodtam vele, hogy felhívott, hogy mi van velem és arra célozgatott, hogy folytassuk én meg mondtam hogy ezzel elkésett, mert van valakim akit szeretek erre engem hibáztatott, hogy miattam lett vége majd hosszas csend és lerakta. Sose hibáztatott a szakításoknál, azt mondta mindketten vagy hogy ő a hibás, én már azota nem érzek semmit amióta megismerkedtem a mostani párommal, ha eszembe jutott nem rezzent össze a gyomrom nem fájt és egyszer se álmodtam újrakezdésről mint anno, talán megbánhatta hogy vége és megéreztem vagy a tudatalattim akarata lenne ez???

2015. febr. 24. 09:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem a tudatalattid, hiszen tudatos. Te gondolsz rá, és te szeretnéd folytatni.
2015. febr. 24. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!