Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok ezekről a tetoválásokról? Tetszik valamelyik? Valamelyiket eltudnátok fogadni a barátnőtökön?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 23. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a tetkók híve, és ma már gyakorlatilag minden 2-3. emberen van valami, úgyhogy már abszolút nem egyediek, sőt.
2015. febr. 23. 22:39
 12/23 A kérdező kommentje:

Igazából számomra mindegyiknek van jelentése. Elgondkodtam, mik azok a dolgok, amiket tetoválással szeretnék kifejezni, keresgéltem, hogy melyiknek mi a szimbóluma, aztán rájuk kerestem, és ezek tetszettek a legjobban. Csak egyet szeretnék egyébként, de nem tudom mikor. Talán nem is lesz, csak gondolkodom rajta.

Melyik madaras jobb szerintetek? Amit fentebb linkeltem, az 5., vagy ez:

[link]

2015. febr. 23. 22:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Az 5. linkben szereplő madaras tetoválás jobb. :)

#5 voltam

2015. febr. 23. 22:47
 14/23 anonim ***** válasza:
#10 madaras
2015. febr. 23. 22:52
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Mindegyik sz.r divattetoválás.
2015. febr. 23. 22:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Tucat, semmi eredetiség sincs benne, a legtöbb lányon ilyen kis gagyi szarok vannak. Nem lenne szimpatikus dolog, de ennyiért nyilván nem dobnám csak hülyét kapnék tőle ahányszor meglátnám rajta.
2015. febr. 23. 23:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
borzalmasak egytől egyig. unalmas, semmitmondó, tucatok. nem akarnék ilyet látni barátnőmön...
2015. febr. 24. 09:10
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. febr. 24. 19:09
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezek mind értelmetlen 'tetoválások'.

Egyszerű,sablon,divat dolgok.

Csalódnék ha ilyen lenne a páromon...

L

2015. febr. 24. 19:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Az első tucat, a 2. is, hacsak nem egy konkrét személy valódi szívhangja, ami számodra jelentéssel bír.

3.

A felirat tetoválás is lehet jó, ha nem egy ilyen sablonszöveg.

4. Én ide nem tetováltatnék, de ez szubjektív

5.

Ennél már csak akkor lenne tucatabb, ha egy szóból szállnának fel, vagy egy tollból.

6.

Még ez a legjobb a hat közül, de ebben sincs semmi egyedi.

2015. febr. 26. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!