Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányok miért örültök meg érte? Sok lány élne halna hogy szeretkezzen vele? nem értem.
Aha.. És ettől kéne hannyat esnem?!
Köszi, de inkább maradok a macis pasiknál.
Miert irigyled o"t ennyire?Jobban Nez Ki mint Te?Sok peenze van?
Van egy sajat szemelyiseged,stilusod,es egy adott kulso"d.Talald meg azt a lanyt akiknek Te tetszel,es akkor nem kell ilyen kerdest kitenned,es raadasul meg reklamozod is o"t.
Az 1 kép az milyen photoshop már! A 2.-hoz képest semmiféle bőrhiba (smink?) de még az arcszíne is merőben más (nem csak a meleg víz miatt), ráadásul a homlokán a ráncok rohadtul nem élethűek, a szeme se olyan beesett ott. AZ orra sem akkora. (komolyan ezt elemeztem ki legelőször... szörnyű vagyok)
Szóval: Tipikusan az a pasi, akiről szerintem bárki megmondja, hogy jól néz ki. Az más tészta, hogy az a degenerált szemöldök+homlok kombó, plusz a fülbevaló (meg az a száj, te jó isten!) nálam olyan szinten idegesítő, hogy az nem igaz. Nem csak nála, bárkinél. A pasi mosolyogjon. Mondjuk még van egy évem 16 éves koromig, addig lehet, hogy átállok a metálról JB-re :D
ffppuujjj
undoritó
elkényeztett
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!