Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nem zavaró ha a barátnőtök kicsi?
Figyelt kérdés
Vagy észre sem veszitek a kicsi lányokat?2015. febr. 23. 16:55
22/30 A kérdező kommentje:
:)
2015. febr. 23. 17:56
23/30 anonim válasza:
19-es vagyok.
Ez pont jó méret. Nekem semmi bajom nem lenne vele. Egyébként 26 éves vagyok.
24/30 A kérdező kommentje:
:)
Én 17
2015. febr. 23. 18:05
25/30 anonim válasza:
Ha ennyire zavar a méreted akkor mondom, hogy talán van még esély arra, hogy nőj még valamennyit. Ne bánkódj, még simán nőhetsz. De ha nem is történne így, biztos lesz olyan akivel találkozni fogsz és tetszeni fogsz neki. Mint látod, itt is vagyunk páran akiket ez nem zavarna. :)
26/30 A kérdező kommentje:
Értem :)
2015. febr. 23. 18:24
27/30 anonim válasza:
Akkor én is felteszek egy kérdést. Te milyen magasságú férfiakkal szoktál ismerkedni? Nem lövöm le előre a poént ezzel kapcsolatban.
28/30 A kérdező kommentje:
Mindenféle magasságúval.
2015. febr. 23. 19:14
29/30 anonim válasza:
Én is kicsi vagyok úgyhogy engem egyáltalán nem zavarna :))
30/30 anonim válasza:
Elonye is van a dolognak,allva lepipal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!