Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki ezen a világon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki ezen a világon, aki nem végez önkielégítést?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasni, hogy pl. ,, tegnap masztiztam" meg úgy beszéltek róla, mintha azt KUTYA KÖTELESSÉG lenne csinálni!És a magazinok is arról írnak h ,, végezz önkielégítést különben nem leszel boldog ember" valami ilyesmiféléket. Sőt, akinek nincsen 13 évesen vibrátora, és nem ,,masztizik" naponta mondjuk 5×, azt nem is veszik már embernek. Nekem ez nem tetszik.

2015. febr. 23. 14:04
1 2
 11/12 anonim válasza:
Van olyan, aki nem maszturbál különböző okokból, de szerintem a többség elkezd ezzel foglalkozni, ahogy kamaszodik. És ez teljesen természetes. Az emberben felélednek ezek az igények, később pedig már szexelni akar. Teljesen természetes, és MINDEN ember számára jó érzés, ha csinálja. Emellett jó feszültségoldó. Lehet kapálózni a keresztény értékekkel, de nekem azért van egy kérdésem: ha ez akkora bűn, akkor miért úgy teremtettek minket, hogy ez a vágy kiskamaszkorunktól bennünk van? Tőlem aztán dönthet valaki úgy, hogy megvonja ezt magától, de másokat ne ítéljen el azért, mert teljesen normális emberek, normális igényekkel. A kérdésben említett túlreklámozás persze nem oké, de én azért örülök, hogy ma már nem a sötét középkorban élünk és nem a vallás irányítja a világot.
2015. febr. 25. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
József Attila is állandóan azzal hencegett ismerőseinek,hogy milyen nagyot masztizott !
2017. máj. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!