Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem 3 énem van a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem 3 énem van a kapcsolatomban. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A barátnőm fiatalabb nálam, de már nem kiskorú, szóval 14et betöltöttem, viszont én már 18at is betöltöttem, de nem sokkal. 9 hónapja együtt vagyunk. Felhőtlen boldog kapcsolat kevés vitával (kb fél, 1 óra alatt megbeszéljük ezeket), viszont még 2év 3hónapig távkapcsolat marad :(

1. Ez az énem egy hős szerelmes, mindent megtesz a gyönyörű kapcsolatáért.

2. Ez az énem az mikor szeretkezünk, vagy neten keresztül, közösen masztizunk.

3. Ezt az énem utálja az első és a második is, különvöző dolgokra kényszerítik rá a lányt webkamszex-en keresztül, szerencsére ez eddig 4x-5x jött csak elő.

És sok a perverz gondolata. De senki mással csak a barátnőmmel.

De ez az énem is hűséges, mint a másik 2.

Ez az énem miatt mikor megszűnik, sokszor el is sírom magam, hogy mit csinálok én :/

Barátnőm is mondta, hogy néha megretten ettől az oldalamtól.

Az oldalaimat félretéve tényleg minden vágyunk mindkettőnknek az együtt élés, közös jövő...

És úgy érzem, mindent meg is teszünk ez érdekében, hogy így is alakuljon.

Amúgy a lány nagyon intelligens, simán kinézem belőle, hogy ő is készen van a tartós kapcsolatra.

Szülei támogatják a kapcsolatot, mivel még nincsen kocsim, sokszor ők visznek el különféle szép helyekre minket.

Kb ennyi... Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatban az énjeimről?

Köszönöm a válaszokat! Jó éjt Mindenkinek! :)

2015. febr. 22. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ott van a hiba hogy egy kislány 14 éves korára rendszeresen szexel...
2015. febr. 22. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
hogy érted, hogy kényszeríted? :o
2015. febr. 22. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Most ne akadjunk le hogy 14éves. Nem az volt a kérdés.

Nem kényszerítik... Kérlelik... Félrefogalmaztam. :/

2015. febr. 23. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!