Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szerelem szexualitás nélkül?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 23:15
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen IGEN (23/f)
legalábbis nálam :)
2/6 anonim válasza:
nagyon szeretnék akár ilyen kapcsolatot is :)
3/6 anonim válasza:
Igen.
a szexuális orientáció (lásd kinsley skála) és a romantikus orientáció (ugyanez csak érzelmekkel) két egymástól független dolog.
Lehet valaki teljesen aszexuális de emellé romantikusan vonzódhat mondjuk férfiakhoz vagy nőkhöz, vagy mindkettőhöz.
Lehet valaki aro ace, akkor ő senkihez nem vonzódik, barátokat szeretne, mást nem, köszöni szépen.
Lehet valaki szexuálisan érdeklődő, de aromantikus. Erre példának itt vagyok én, soha az életben nem voltam még belezúgva senkibe, nincs lila köd, stb. Ez van, ezt dobta a gép.
4/6 anonim válasza:
Nekem volt már mindkettő, csak egyszerre még nem nagyon :) de úgy érzem, hogy képes lennék rá, hogy egyszerre romantikus fülig szerelmes ééés szexuálisan is :) csak eddig ilyenkor úgy voltam vele, hogy a szex ráér. De együtt a kettő csodálatos lehet!! :)
6/6 anonim válasza:
Egyszerre még nekem sem volt. Volt egy plátói szerelmem, 3 évig, most meg egy srác nagyon megmozdított valamit bennem, de nem igazán a romantikus oldalam. :)
Na ennyi eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!