Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alakomról? Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Amióta a kép készült már fogytam 1 kilót, de kb. ugyanígy nézek ki. Mennyit kéne még fogynom?

[link]

Bocsi, a kép valamiért oldalra lett fordítva, pedig a gépemen nem így volt.

2015. febr. 22. 21:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, pont jó. :)

Azt szeretem ha van egy lányon mit fogni. ;)

2015. febr. 22. 22:16
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér!:) Nem kell mindenkinek nádszálnak lennie, valakinek az nem is áll jól. Neked pl. szerintem ez a test jól áll, nekem tetszik!:)

Hány éves vagy?

2015. febr. 22. 22:25
 23/29 A kérdező kommentje:
15 vagyok.
2015. febr. 22. 22:32
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia egy olyan képet nem tudnál berakni amin látszik a vállad is?

Úgy lehet hogy formás lennél

2015. febr. 22. 22:41
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, de nevettem az első mondatodon :D nyilván egy kiló mínusz után persze, hogy ugyanúgy nézel még ki.
2015. febr. 22. 23:02
 26/29 anonim ***** válasza:
ó hát ez de tökéletes :D 18f
2015. febr. 22. 23:35
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehetnek ennyire eltérőek a vélemények? :D "

Azért, mert minden ember más. Van akinek a kék szín tetszik, van, akinek a piros. Nincs olyan szín, ami mindenkinek egyformán tetszik. És lány sincs.

Az életben az egyik legfontosabb azt megtanulni, hogy sajnos az emberek a negatív véleményt sokkal könnyebben kifejezik. Így aztán, ha például van 100 utálód és 100 csodálód, akkor mind a 100 utálódról tudni fogsz, de csak max ha 1-2 csodálód lesz elég bátor, hogy a szemedbe mondja. Vagyis könnyen azt fogod gondolni, hogy sokkal többen utálnak min csodálnak, pusztán a néma tömeg miatt.

Szóval a legfontosabb üzenet az, hogy ha megpróbálsz változni azért, hogy többen szeressenek, lehet, hogy elvesztesz párat azok közül akik épp szeretnek, cserébe nyersz párat azok közül, akiképp utálnak, de valójában ha csak a külső véleményekre hallgatsz, akkor mindig azt fogod érezni, hogy sokkal többen utálnak, bármit is csinálsz. Ezért kell az egészséges önbizalom és önismeret.

2015. febr. 22. 23:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Egy kilót fogytál:D úgy lehetnek eltérőek, hogy mindenkinek más az ízlése. amúgy tökéletes alakod van számomra, tudnék veled mit kezdeni...
2015. febr. 23. 07:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Én 170 cm vagyok, és hasonló alkat (ha jól látom, te is inkább combra hízol), és kb. 65 kilósan néztem ki így, ebből ítélve elég egy 5-10 kilót fogynod. :D
2015. febr. 23. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!