Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Febr. 14 én voltunk együtt. Az utolsó menzim jan. 27. most kellene kedden (24 én) megjönnie.. Pénteken csináltam egy tesztet de az negatív volt.
2015. febr. 22. 20:47
 1/6 The Guard ***** válasza:
Terhes vagy!
2015. febr. 22. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni hogy mikor megjön akkor kellene elkezdenem a fog.gátlót... Olvastam hogy ha terhes vagyok vérezhetek is. De így nem tudom hogy el kezdjem e!
2015. febr. 22. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Korai volt a teszt, 26-án csinálj.

Vagy menj el orvoshoz, ő már most megmondja.

2015. febr. 22. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy orvos fogadna e soron kívűl :/ Időpontot meg kb. 1 hónap múlvára kapnék :@ De megpróbálom köszönöm a segítséget!
2015. febr. 22. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
drága a gumi? vegyek nektek?
2015. febr. 28. 17:36
 6/6 A kérdező kommentje:

nem vagyunk raszoeulva koszi :*

szandekosan ..

sok kislany miatt elhiszem h a f..tok kivan az ilyen kerdessel de akkor se kene az embert ugy megitelni hogy nem tudod mivan mogotte...

2015. febr. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!