Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a csúnyácská...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a csúnyácskább osztálytársaim sokkal könnyebben szereznek pasit mint én? Okos vagyok, lehet hogy ez riasztja el a fiúkat?

Figyelt kérdés
Már kéne egy pasi,és tetszik is az egyik osztálytársam,de mintha menekülnének előlem.Lehet hogy ez egy kicsit beképzeltnek tűnik,de én vagyok az osztályban a legjobb lány tanuló és a szépségemet meg a barátnőim mondták,és ők sem értik,hogy miért nincs még pasim.
2010. febr. 12. 19:48
 1/8 Futurare ***** válasza:

Mert jól néz ki valaki, még nem feltétlenül csábos vagy szexi. Lehet, hogy nem veszik észre a fiúk, hogy akarsz valamit tőlük. Vagy esetleg azt várod, hogy leszólítsanak? Lépj te!

M.H.

2010. febr. 12. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
mert sugárzik belőled a beképzeltség, ennyi az egész
2010. febr. 12. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Figyelj nálam az osztoban vagy egy gyönyörű lány a többiek csúnyábbak de a csajnak volt már pasija tiszta szexi izgató a lány én jártam vele és már a csóktól felállt:D^^ de nm tartótt sokáig a kapcsunk mert éretebb fiúra volt szűksége..:(
2010. febr. 12. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:

engem nem riasztana el egy okos csaj, pláne ha szép is... legalább meg tudom vele beszélni a dolgokat, ill. nem csak arról lehet vele beszélni, h. mi ment tegnap a mónikashowban...

18/f

am hol laksz?

2010. febr. 12. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Tartanak tőled? Hülyeség...Én épp az okos pasikra bukok, mert mindig lehetne témánk, tanulhatnék tőle...

Bár azt gondolhatják, hogy ha okos vagy, sokta tanulsz így kevés időd jutna rájuk.

Amit meg is értek...

Egy kapcsolat nem hétvégi talikból áll csak.

Egy kapcsolatért áldozni is kell.

2010. febr. 12. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak arról van szó,hogy nem elég szépnek és okosnak lenni,igenis fontos a fiúknak is a belső érték.Lehet,hogy nem olyanok a belső tulajdonságaid amik az osztálytársaidnak tetszik,de ez nem gond.Ismerkedni bárhol lehet:)
2010. febr. 12. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Túl egoista vagy, kiscsillag és valószínűleg a szépséged és a jó eredményed kevés. Belül tök üres és unalmas lehetsz.
2010. febr. 12. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
hát így tényleg elég beképzeltnek tűnsz, de sztem ez csak realizmus.....valószínűleg tényleg a belső tulajdonságaid olyanok h eddig még egyik pasinak sem jöttél be...vagy olyan a stílusod h inkább havernak tekintenek....és mellesleg ha rám hallgatsz nem kezdesz osztálytárssal, az nem szerencsés....és majd találsz olyat akinek teccel és nem riasztja el az okosságod
2010. febr. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!