Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki anyáékra vagy én nem figyeltem biosz órán?
Nem figyeltél biosz órán eléggé. A kor előre haladtával a megtermékenyülés esélye egyre csak csökken, 40 fölött természetes módon meglehetősen kevés nő képes teherbe esni - főleg, ha van mellette esetleg olyan káros szenvedély, ami amúgy is csökkenti az esélyeket, pl dohányzás, túlsúly. Azt sem tudom (és lehet, te sem), édesanyádon milyen elváltozások/sérülések következhettek be korábban nőgyógyászati téren, ami biztonságossá teszi számukra a nemi életet.
Amúgy bizonyos kutatások szerint a tapasztaltabb nők pszichológiai úton képesek befolyásolni a termékenységüket, illetve jobban ismerik a szervezetüket ahhoz, hogy a biztonságos időszakban legyenek szexuálisan aktívak.
Nem volt jogos.
1, Semmi közöd hozzá.
2, Felnőtt, dolgozó, önellátó emberek, akik el tudják dönteni, hogy mit tesznek, ha besikerül egy terhesség.
3, Aki a 40'-es éveiben jár, annak van elég tapasztalata, mikor kell "kiszállni". Ezt nem tanácsolják a biosz órán, mert nem biztonságos. De egy monogám házasságban nem kell félni a nemi betegségektől és a terhesség is más lapra tartozik, nem úgy mint a tiniknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!