Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok, van aki szépnek látja az ennyire dundi alakot is?
2015. febr. 21. 18:44
1/24 aladar12 válasza:
nem rossz. ha egy szép arc és kellemes személyiség társul hozzá még be is lehetne vállalni
2/24 anonim válasza:
háááát már kicsit túl megy a határaimon
de figyelj kicsit lefogyni nem nagy kunszt
sokkal egészségesebb is!
17/F
4/24 anonim válasza:
Igen, de itt photoshopot sejtek!
5/24 anonim válasza:
Ez retusált kép, való életben ez már full narancsbőrös, nem ilyen kis hamvas. Tuti nem tetszene.
Inkább diétázz és mozogj, így az önbizalmad is nagyobb lesz és egészségesebb, fitteb is leszel.
6/24 anonim válasza:
nem tesz jót, ha 16 évesen ilyen túlsúlyos vagy
7/24 anonim válasza:
Nekem sok, igaz én úgy nézek ki, mint egy piszkavas,szóval érdekesen is mutatnék egy hasonló alkatú lány mellet, de egyik haveromnak pont ez az ideálja. 18/f
9/24 anonim válasza:
Szépnek látja? OMG, az ilyen lányok AZ IGAZI lányok! :D Miért nem vagytok mind ilyenek? miért jó az ha pálcikák vagytok? :'(
Komolyan, a bal karomat adnám egy duci lányért. Itt konkrétan egy sincs, aki meg van, annak meg egy undorító személyisége van :/
15/f
10/24 anonim válasza:
# 8 én meg hogy fiatal lányok teszik tönkre a belső szerveiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!