Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha van barátnőtök, akkor nem csókoltok meg más lányt, meg nem ölelgetitek ugye?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 15:39
11/13 anonim válasza:
Az hülyeség xD Am nem, a #9-essel kijavítva én tényleg őszintén válaszoltam. :)
12/13 anonim válasza:
"Az hülyeség xD Am nem"
ez már a 2. Freud barátom, nem így hívnak véletlenül?? :D
Hívhatunk itt a gyk-n Zsigának ezután? :D Nem tiszteletlenségből, csak magyarosítani kellett, remélem, h megérted. :D
13/13 A kérdező kommentje:
Jól elvagytok. :D Amúgy én nem járok ezzel a sráccal, csak már kétszer is csókolóztunk nyilvánosan, meg kicsit lejjebb csúszott a keze.Hát feltételezem, hogy akkor nincs barátnője. Csak az a baj, hogy úgy tűnik, kapcsolatot sem akar, mert nem keres, pedig régen sokat dumáltunk :(
2015. febr. 21. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!