Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 24 évesen a 18-20 éves lányok jonnek be?
Figyelt kérdés
A 16 evesek közül is van akit megnezek hátulról vagy ismerkedem vele szórakozóhelyen, de ennél többet nem akarnék tőlük, nőként nem tudok rajuk tekinteni testileg sem.2015. febr. 21. 14:56
1/7 anonim válasza:
Semmi baj sincs azzal, a 4-6 év tökéles korkülönbség. Csak ők még kislányok, majd akkor lesznek igazán érdekesek, ha ők lesznek 22-24 évesek, te pedig 30 körül. Már feltéve, hogy komoly kapcsolatot akarsz. 28/F
2/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális.
A lányok alapból korábban érnek, lehet hogy abból a korosztályból lesz a neked való is. :)
3/7 anonim válasza:
Annyira gáz hogy teljesen normális.
Minden átlagos férfi alapból sokkal több nőnek jön be a tőle 3-5 évvel fiatalabbak közül, mint a vele egykorúak közül. Tehát nem bűn, ha alapból a fiatalabbak jönnek be, akiknél mellékesen több sikered is lehet.
Másrészt én 21 éves vagyok és a 15-20 éves lány korosztályban ismerkedem. Legsikeresebb a 17-19 éveseknél vagyok.
4/7 anonim válasza:
Én csak annyit mondok neked, hogy szerintem 18 éves kor felett nincs korkülönbség, és ezt elég sok nő is így gondolja. Csak egy példa. Unokahúgom 18 éves pasija 27 és teljesen jól megvannak. Egy bizonyos kor felett már nem számít a kor, teljesen más dolgok fontosak egy kapcsolatban.
5/7 anonim válasza:
szerintem sincs ezzel probléma. Én 16 évesen jöttem össze egy 22éves sráccal. eltelt 4 év,azótta a vőlegényem :)
6/7 anonim válasza:
Én is szívesen dugnék a fiatalabb korosztállyal :D de hosszabb távra nem biztos,h kellenének.
24F
7/7 anonim válasza:
27 vagyok, de nekem is a 18-20 éves csajok jönnek be, szerintem ez teljesen normális.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!