Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális hogy az egyik barátom "viccből" elfenekelt?
Osztálytársam amúgy a srác, és tegnap egy osztályos összeröffenést tartottunk, ahol beszóltam neki valamit (persze poénból), mire ő szintén szórakozva mondta, hogy ezt nem úszom meg.
Félrevitt egy szobába (az egyik csajnál voltunk amúgy), és közölte h a "rosszkislányokat" meg kell büntetni, lerántott az ölébe, és elkezdett kvázi fenekelni...tiltakoztam az elején, de aztán meg annyira beindított, hogy hagytam magam..
Ez belefér még barátságba? (Minimális alkohol befolyásoltság alatt)
17 vagyok
Barátságba max akkor fér bele, ha legközelebb te fenekeled el őt, mint ahogy itt írta valaki. Persze szigorúan nádpálcával, domina ruhában :D
Egyébként meg nagyon valószínű, hogy a srác nemcsak barátnként gondol rád, bár miközben az ölébe voltál, csak érezted h felizgult-e, én tuti felizgulnék erre :DD
De ha neked is bejön akkor nyert ügy, mondd meg neki h fenekeljen el máskor is. Mekkora mázlista a csávó...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!