Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire normális hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális hogy az egyik barátom "viccből" elfenekelt?

Figyelt kérdés

Osztálytársam amúgy a srác, és tegnap egy osztályos összeröffenést tartottunk, ahol beszóltam neki valamit (persze poénból), mire ő szintén szórakozva mondta, hogy ezt nem úszom meg.

Félrevitt egy szobába (az egyik csajnál voltunk amúgy), és közölte h a "rosszkislányokat" meg kell büntetni, lerántott az ölébe, és elkezdett kvázi fenekelni...tiltakoztam az elején, de aztán meg annyira beindított, hogy hagytam magam..

Ez belefér még barátságba? (Minimális alkohol befolyásoltság alatt)

17 vagyok

2015. febr. 21. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Félrevitt egy szobába" ??? téged ilyen könnyű félre vinni ? :)
2015. febr. 21. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Legközelebb fenekeld el Te őt.
2015. febr. 21. 14:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondott, hogy gyere egy kicsit, én ebbe semmi szexuálisat nem fedeztem fel, azért mentem vele :DD
2015. febr. 21. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A szürke ötven árnyalata kopintás... Gyerekes. Azt hiszi ha leutánozza, ő is szívtípró lesz. :D
2015. febr. 21. 14:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Haha, lehet :D
2015. febr. 21. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha annyira élvezted, akkor az már szexuális, és egy igazi haverságba nem fér bele.
2015. febr. 21. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Barátságba max akkor fér bele, ha legközelebb te fenekeled el őt, mint ahogy itt írta valaki. Persze szigorúan nádpálcával, domina ruhában :D

Egyébként meg nagyon valószínű, hogy a srác nemcsak barátnként gondol rád, bár miközben az ölébe voltál, csak érezted h felizgult-e, én tuti felizgulnék erre :DD

De ha neked is bejön akkor nyert ügy, mondd meg neki h fenekeljen el máskor is. Mekkora mázlista a csávó...

19/F

2015. febr. 21. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nothing to do here..
2015. febr. 21. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!