Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dudorodó slicc, férficsomag - szexi vagy ciki?
Úgy vettem észre, eléggé megosztó a kérdés, hogy a lányoknak tetszik-e, ha egy pasinak látszik a férfiassága a nadrágban. Úgy tűnik, mintha sok lány úgy vélné, ízléstelen dolog NEM elrejteni a férfiaknak a nemi szervüket a ruhában, mondván "nem vagyok kíváncsi vadidegenek micsodájára, ne tolja az arcomba".
Amúgy is: ma Magyarországon a pasik 80 százaléka minimum 2 számmal nagyobb gatyát hord, ami elöl-hátul jótékonyan lóg, holott a 70-es-80-as években ez még a rosszul öltözködést jelentette volna. Csak bejött a mainstream divatba a 90-es években az amerikai deszkás-rapper-hiphopper öltözködési stílus, és vége lett a megfelelő méretek hordásának. Voltam tanúja annak, hogy beszéli le csaj a barátját egy teljesen jó nadrágméretről a próbafülkében, hogy túl feszül rajta, és ciki, mert minden látszik. (Igaz, sokszor a pasit győzködi a csaja, hogy de jó az, nem gáz, nem b...zis.)
Na, szóval, lányokat kérdeznék, szerintük mi néz ki jól? Ők hogy állnak a pasik sliccéhez? Domborodjonn, látszódjon vagy ne? Megnézitek egyáltalán? (Fontos nyilván a korotok is.)
"Amúgy is: ma Magyarországon a pasik 80 százaléka minimum 2 számmal nagyobb gatyát hord, ami elöl-hátul jótékonyan lóg"
Nem tudom te hol élsz, de pont, hogy majdnem mindenki feszülős, szűkszárú nadrágot hord.
Való igaz, visszajött a skinny a divatba néhány éve, de figyeld meg, hogy ezt is úgy hordja a többség, hogy fenékben, sliccben még véletlenül se feszüljön.
Nekem bejon, igy van egyfajta fogalmam arrol, hogy megis mekkora mert a meret is szamit:-))))
33/N
Nos ha neked a lankadt méret számít, tégy így ezentúl is :)
Szerintem gusztustalan a csomag...
es amugy sem feltetlen a farok meretet arulja el. Nehany pasinak van akkora hereje mint egy lonak, farka meg semmi ( lankadt allapotban) 23N
Én büszkén viselem.
Üdv, Lóheréjű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!