Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugy érzem, h aki nem modell,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy érzem, h aki nem modell, az nem lehet boldog. H tudok ezen túllépni?

Figyelt kérdés
nem vok vmi gebe, habár anyukam, meg a baratom szerint beállhatnék én is modellnek. pedig én szörnyűnek látom magam. folyton csak sirok. ez már 13 éves korom óta igy van. most leszek 20 éves, és azt vettem észre, h már 7 éve ezen siránkozok, és nem sokszor mult el ugy nap, h jól éreztem volna magam a bőrömben, mint igazi, jó nő. emiatt folyton féltékeny vok, meg depis. az a rögeszmém, h aki nem modell, 90/60/90. az nem lehet boldog, és kiegyensúlyozott. a pasikat meg csak ez érdekli. ha meg azt mondják, h nem, elkezdenek járni 1 ugymond, átlagos lannyal, akkor meg közben ugyis modellekről fantáziálnak. voltam már ezzel pszichológusnál is, de nem jutottam előbbre. tudom, h média, meg stb. de nem sokat ér, h tudatositottam ezt magamban, mert attól még ugyanugy gondolom.
2010. febr. 12. 15:53
 1/6 anonim válasza:
78%
egy olyan csak egy álom nő ne szomorkodj
2010. febr. 12. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
nem jol irtam. 60/90/60. h érted h álomnő? ez az, h sztem én senkinek se lehetek álomnő. akkor inkabb nem is fárasztom magam azzal, h szerelmes legyek, ha a pasim ugyis modelleken gondolkodik. :S
2010. febr. 12. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
írtam privit...!
2010. febr. 12. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként meg először írtad jól, mert 90/60/90 az álomméret;)
2010. febr. 12. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Pff elég szánalmas vagy.

Én 90 kg vagyok, kiegyensúlyozott, boldog, a barátomat pedig nem érdeklik az álomnők. ÉN vagyok neki az álomnő..

2010. febr. 12. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne szánalmas? Problémái vannak amin valahogy változtatni kell. De sürgősen mert sajnos ez öngerjesztő dolog. Ezzel a gondolkodással egy hosszú párkapcsolatod sem lesz mert még ha fiú beléd is szeret és elfogad, te akkor is úgy fogod érezni, hogy ez nem így van. Szóval nem tudom mi lehet a megoldás, talán csoport terápia, ahol hozzád hasonló de már gyógyult emberekkel beszélgethetsz.
2010. febr. 13. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!