Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szintén aromantikus? Lenne kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Szóval olyan aki egyáltalán nem képes szerelmesnek lenni.
Lehet az illető bármilyen szexuális irányultságú vagy nemű, nem partnert vagy cukkinit keresek, csak beszélgetni szeretnék.
Trollok meg menjenek a híd alá.
2015. febr. 19. 23:27
1/10 anonim válasza:
elég kevés az aromantikus, szóval nem csoda h nem kaptál még választ, de jelen. Írj privátot, ha még érvényes a kérdés.
2/10 anonim válasza:
Ez már egy viszonylag régi kérdés és nem tudom mennyire foglalkoztat jelenleg a téma, de én aromantikusnak tartom magamat és szívesen bészélnék róla...
3/10 anonim válasza:
Én troll vagyok, de a híd alatt már telt ház van. :(
4/10 anonim válasza:
Figyeled még a kérdést vagy már felesleges írnom?
5/10 anonim válasza:
Ha valakiben csak felmerült, hogy igaz rá ez a dolog, és szeretne informálódni, az is jelentkezhet?
6/10 Scidar válasza:
Ez szerintem mindig aktuális marad, én is nem rég jöttem rá, hogy erre van egy ilyen kifejezés, szívesen beszélgetek bárkivel aki hasonló cipőben jár.. :)
9/10 anonim válasza:
Nekem is írhattok, szerintem az vagyok de nem vagyok teljesen tisztában a fogalmakkal
10/10 anonim válasza:
Azt hiszem, én is aromantikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!