Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Egy 15 éves fiú és egy 13 éves lány.

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez csak két év,de az egyik mégis csak általános iskolában 7. osztályos,a másik meg gimiben 9.osztályos.Nem sok ez így?Mit gondoltok?

Én egyébként semelyik sem vagyok,hanem a haverom az a 15 éves fiú.Az én véleményem szerint ez sok.Ő is ezen gondolkozik,mert egyébként tetszene neki a lány.

2010. febr. 12. 13:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

12:13

Ezek szerint te még nem voltál szerelmes....

Szerintem ha szeretsz valakit,nem a korát nézed

2010. febr. 14. 12:22
 22/26 anonim válasza:

szerintem egy kicsit sem gáz.:D

nekem például a 13 éves barátnőm egy 15 éves sráccal jár, és tök jól megvannak:D

2010. febr. 14. 12:23
 23/26 anonim ***** válasza:
12:13-as, csak mondtam egy példát :D merthogy ilyen is van
2010. febr. 14. 12:27
 24/26 anonim ***** válasza:
09.48-as, legyél büszke a barátodra. :) Nekem 5 évvel idősebb. És ritka az olyan, aki várni tud egy fiatalabb lányra. :)
2010. febr. 14. 19:29
 25/26 anonim ***** válasza:

09:48, 10:45, 11:22 én is ugyan így voltam a férjemmel:) én 14 voltam amikor összejöttünk (Ő 22 volt)! És azóta is nagyon boldogan élünk és talán még jobban szeretjük egymást mint akkor:) az ilyen fiúkra nagyon vigyázzatok és ne adjátok soha senkinek mert nagyon de nagyon ritkák és úgymond értékesek:) hajrá én szorítok nektek:) az irigyekre meg ne is figyeljetek, mert nekik ilyen az életben valószínűleg soha nem lesz, ahogy nagyon sok más lánynak sem:)

36/L

2010. febr. 15. 10:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Én nagyon vigyázok rá,és bízom benne,hogy minimum örökre együtt leszünk,mert én vagyok neki ez első lány akivel szerelemből van:D És soha senkinek nem adnám semmiért:D

9:48 voltam.

2010. febr. 15. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!