Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel színes bőrű babát szeretnénk, férjem fehér bőrű. Sajnos nem találtunk még lehetségest donort. Hol lehet próbálkozni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 16:43
2/12 Takacs Laszlo 15 válasza:
Keress egy szines ferfit es meg van oldva.
3/12 anonim válasza:
Azért ez elég fura...
Egyébként akkor már egyszerűbb lenne örökbefogadni. Vagy ha nem akarjátok, akkor van egy nagyon jó ötletem még: te és a férjed szépen különváltok, ő felcsinál magának egy színesbőrű nőt, te meg felcsináltatod magad egy színesbőrű férfival, és mindenki éldegél a sajátjaival boldogan.
4/12 Takacs Laszlo 15 válasza:
Milyen szinu babat akartok,es raadasul miert?
5/12 anonim válasza:
Tele vannak a budapesti szórakozóhelyek fekákkal.
6/12 anonim válasza:
3# Zseniális és korrekt! Dettó így gondolom. Más verzióban agymenés az egész.
7/12 A kérdező kommentje:
Mi ezt megbeszéltük a párommal és én szeretném szülni a picit! Ez pl USA-ban elterjedt.. Csak europátban állnak így hozzá !
2015. febr. 19. 18:06
8/12 anonim válasza:
Igen, ez tényleg fura. Minden normális férfi szeretne egy saját utódot, és nem másnak a gyerekét felnevelni. Ezek után jó eséllyel nem fogja magáénak érezni a gyereket. Illetve én is ugy vagyok, hogy a szeretett férfitől akarok gyereket, nem pedig egy vad idegen négertől, akár milyen szépek a félvér babák, akkor sem!
9/12 anonim válasza:
ne tedd. A nem fehér gyerekkel mindenhol falakba fogtok ütközni, kiközösítik stb.
10/12 anonim válasza:
A férjeddel mi van, hogy más gyerekét akarja felnevelni, ahelyett hogy gyártana neked egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!