Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a srácokon kiigazodni?
Barátom azt mondta bizonyos dolgok miatt, hogy hagyjuk abba a dolgot, ugyan még mindig szeret, de keressek valaki mást magamnak (nem mennék bele a történtekbe, túl hosszú). Beleegyeztem, nem beszéltünk egyáltalán, aztán rövid idő után megint rámírt, hogy mikor találkozunk.
Most mégis mi van? Együtt vagyunk, vagy nem, vagy mit akart tőlem? Mégis hogy keressek így valakit, ha közben van valakim, aki nem is tudom, hogy van-e, vagy nincs? WTF?
22 évesek vagyunk
Egyrészt tényleg úgy illett volna megfogalmazni a kérdést, hogy "Miért nem lehet az exbarátomon kiigazodni?", de hagyjuk, én nem veszem magamra, tudom hogy rajtam ki lehet :)
Másrészt pedig ha ő nem tud határozott lenni, akkor legyél te az. Vagy küldd el teljesen, végleg, vagy találd ki hogy akarsz-e vele bármit is, de ha ez utóbbi annak határozzátok meg a kereteit szigorúan.
Személy szerint amúgy az első lehetőséget javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!