Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízok, mióta járunk a pasimmal. Veletek is volt ilyen? Fiú szemszögből milyen ez?
Eleve is teltebb alkatú voltam, de mióta a pasimmal összejöttünk, elkezdtem még jobban kigömbölyödni.
Egyrészt a szokások miatt is, sokszor vesz édességet, sokszor ülünk be enni együtt. Meg amikor épp észreveszem magam, hogy feljött egy kis háj, és nekiállnék diétázni, folyton csak nevet, hogy nincs szükség fogyózni, mert gyönyörű vagyok. Ilyen "motivációval" aztán hamar kifullad a diéta.
Lányok, veletek volt ilyen? Hogy kezeltétek?
Srácok: volt, hogy a barátnőtök hízott és a pasimhoz hasonlóan bíztattátok, hogy ne fogyjon? Miért?
20/L
22 évesen, amikor megismerten az akkori barátnőmet elképesztő alakja volt....tornász volt korábban. Miután összejöttünk egyre kevesebbet mozgott, minden sportot abbahagyott és jöttek rá a kilók, de egy ideig nem zavart, sőt... arca még szebb is lett. 1év után azon vettem észre magam, hogy minden héten új ruhákat vesz és kezd ilyen bő szabású "ápol és eltakar" ruhákat hordani....még jobban felgyorsult a súlygyarapodása. Leültünk megbeszélni a dolgot...és feltette azt a kérdést, hogy... de ügye még tetszem? ....Nyeltem egy nagyot és azt mondtam, hogy egyre kevésbé. Óriási veszekedés lett belőle és szakítottunk. Egy év alatt kb 50kg-ról 70kg-ra hízott és legalább 2-3 ruhaméretet ment feljebb....bárki bármit is mond, de aki korábban versenyszerűen sportolt, annál ez nem normális.
37F
Kedves utolsó, versenyszerű sport abbahagyása után, de, normális. A szervezet hozzászokott egy nagyon kemény megterheléshez, ami hirtelen eltűnik. A kalória bevitel pedig általában vagy megmarad vagy nem lesz olyan drasztikusan visszavéve, mint amennyire a mozgás megszűnt így jönnek a kilók. Nézz meg "nyugdíjas" úszókat. Mindegyik egy kisebb fajta bálna. (Pl. Bud Spencer se véletlenül volt akkora válogatott vízilabdázó múlttal)
Az általános sportot abbahagyó emberek is elkezdenek hízni egy idő után. A világéletükben semmi sportot nem űzők is ahogy egyre idősebbek lesznek. Mozogni kell sajna életünk végéig ha nem olyan a munkánk, hogy egész nap rohangálunk, mozgunk, stb és hozzá estére nem toljuk be a fél hűtőt.
"12" reagálva
Láttál Te már tornász csajokat?
Azok pici pöttöm csajok akik a saját testsúlyukkal edzenek és minden plusz kilót azonnal visszaveti a teljesítményüket. Minimális kalóriabevitelük van, hogy még ne is izmosodjanak!!! A drága párom úgy tolt be 2 sajtburgert akkoriban, mintha egy ropi lett volna...nem fogta fel mit tesz a szervezetével. Beszéltem erről dokival is....azt mondta, hogy pont a tornász létből fakadó éhezés és lemondás traumáját szenvedi most el és bepótolja azt amit évekig visszatartott magától.
Másfelől pedig igazat adok Neked az úszókkal, vízilabdázókkal kapcsolatban...de azok 35-40 korukra híznak el és nem 22 évesen.
37F
jajj, sajna ez van nálam is. :D régebben nem voltam nagyétkű. mindig keveset ettem(a kevés alatt a nagyon keveset értsd). aztán jött Ő :D szitu ugyan ez: édességek, együtt kajálás stb. Amióta megtudta, hogy a kedvencem a marcipán, hozza. Mondom neki, hogy ne ne ne, mert csak hízok folyton. Múlt nyáron sikerült leadnom, mert a pali kinn volt külföldön melózni, addig visszaszoktattam magam a régi evési szokásaimhoz. de amióta hazajött, ő még többet eszik, van egy olyan szokása, hogy nem engedi, hogy ne egyek. pedig csoda vékony voltam, mikor megismert.azóta majdnem 20 kiló feljött rám szerintem, de ha annyi nem 15 biztosan. a ruháim háromnegyedét nem tudom viselni már. de ő persze "nem látja", hogy híztam. szerinte nem híztam. hát pedig elég kézzelfogható tények beszélnek a hízásom mellett.és ugyan ez: nem engedi a fogyókúrát. szabályosan nem engedi. mert, hogy ő sose szerette a vékony csajokat(én voltam még 50 kilósan is a legkövérebb csaja egyébként. a többi az hozzám képest eltűnt, olyan vékonyak voltak, szóval a jó édes f..om hisz neki)...
állítólag neki így is tetszek. szerintem meg csak vagy nem akar bántani, vagy már lesz..rja, hogy egy disznót csinált a még valahogy felvállalható nőjéből. de már én is tojok rá. :( sajnos ez gyakori mellékhatása a szerelemnek :(
21évesLovászfiú:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!