Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » JÓ könyv bdsm témában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JÓ könyv bdsm témában?

Figyelt kérdés

Elolvastam a hányinger 50 árnyalatát, most ne annak a kritizálásába menjünk bele, lényeg hogy nagyon nem tetszett, de szívesen olvasnék bdsm témáról. Nem konkrétumokat, hanem hasonló jellegűt mint a szürke, hogy egy történet egy párról akik ilyesmi dolgokban vannak benne.

Ismertek ilyen könyvet?

2015. febr. 18. 21:13
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia!

Tara Sue Me:Az alávetett triológia (3 könyvről van szó.)

Sara Fawkes: Amit csak Ő akar

Jodi Ellen Malpas: A férfi sorozat (3 részes)

Hirtelen ezek ugrottak be. De ha ez a téma érdekel akkor írd csak be googleba, hogy erotikus könyvek vagy BDSM-ről szóló könyvek és biztos fogsz találni! :)

Jó keresgélést!

2017. szept. 29. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Pl. ezt tudom ajánlani:

Annie Shadow: Megkötözött vágyak

[link]

2018. okt. 4. 18:01
 13/14 anonim válasza:
Én szeretem Sierra Cartwright trilógiáját, A Donovan-dinasztiát. Tök jó, van benne BDSM de annyira nincs túlzásba víve. Szerintem sokkal jobb mint a Szürke 50 árnyalata.
2021. febr. 11. 12:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Sierra Cartwright, Kendall Ryan, J. Jenner, Meghan March, Meredith Wild könyvei közt is vannak BDSM témájúak, vagy vannak benne elemek.

Ezeken kívül még E. K. Blair: Fekete Lótusz sorozata is jó.

De Tara Sue Me: Az alávetett sorozatát is csak ajánlani tudom (eredeti nyelven nem csak 3 könyv), ahogy Jodi Ellen Malpas A férfi sorozatát is.

2021. febr. 11. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!