Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyakamon van 2 vízszintes "vonal", mi az?
Ránc lenne? Még csak 20 éves vagyok, de maximum 16-nak szoktak hinni, mindig elkérik a személyimet is. Túlsúlyos sem vagyok, 160 cm-hez 44kg, tehát "hájcsík" biztos nem...
El lehet tüntetni? Fiúk, nagyon zavar titeket az ilyen?
Azaz ütőered , akkor látszik rendesen ha erőlködsz a wc-n , szóval biztos nagyon keményeket szoktál sz**arni.
Sz**är lehet.
Ilyesmi, csak azért nem ennyire mélyek, és nekem "csak" 2 van, a nyakam közepén. Azért nem a sajátomról teszek fel képet, mert az enyém képen nem látszik, olyan "pici", de azért élőben látható..:/
- "Azaz ütőered" dehogyis az, mert hiába látszik abból is 2, de azok függőlegesek... a Kérdező pedig vízszintest írt...
- Kérdezőnek: ahogy a képet megnéztem, kb az esett le, hogy te arról a 2 csíkról írtál, ami mindenkinek a nyakán látszik (csak azoknak nem, akik sohase hajtották előrébb a fejüket az átlagos fejtartásnál, azaz sose néztek le, minközben álltak)... most képzeld el a bőröd helyett egy hasonlóan rugalmas anyagot, ami ha elhajlik valamerre, mi történik vele? persze, hogy egy idő után a sok hajlás meglátszik, emiatt láthatsz a nyakadon lévőkhöz hasonló csíkokat a csuklód körül is... és igen, mindenki esetében ezek maguktól keletkeztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!