Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
***Hosszú lesz, ha nem érdekel, menj tovább:)***
Szóval, a helyzet a következő : én 17 éves vagyok, az egyik srác 17, a másik meg 18. (Mindhárman egy suliba járunk)
Mindkettejüket ismerem már több mint 2 éve, és mindkettővel jóban is vagyunk. De részletesebben :
A 18 éves srác, hát, nem túlozok, ha azt mondom, a legjobb barátom,de tényleg. Mindent elmondunk egymásnak, és 100%os a bizalom, nagyon sok időt töltünk együtt, és már eljutott arra a szintre a kapcsolatunk, hogy semmi sem sok. Úgyértem, simán alszunk együtt, meg hasonlók. Ő olyan srác aki külsőre tökéletes, (magas, izmos, borostás (meghalok a borostáért 😀). Kicsit szemtelen a stílusa, vagyis nagyon szeret fölényeskedni, meg őszintén szólva néha idegesítő is, de ha valakit megszeret és a bizalmába fogad, annak mindent megad, és a tenyerén hordozza, valahogy így tudnám jellemezni. Volt egy rövid időszakunk, amikor úgy tűnt, ebből bármi kialakulhat, akkor minden nagyon szenvedélyes volt, tehát a tipikus dolgokat képzeld el, hogy esőben sírós, kibékülős csókolózás, az éjszaka közepén átrohanás a másikhoz, mert baj van, meg hasonlók, már-már kicsit nyálas volt ez az időszak Aztán nem lett belőle semmi, magam sem tudom, miért, de nem, lezártuk. Bár nagyon sokszor érzem benne is, meg azt tudom, hogy bennem van egy tüske, hogy ebből miért nem lett semmi, és ez néha kicsit elszomorít. Valamiért úgy érzem, hogy ha mi összejönnénk, az egy "mindent elsöprő" szerelem lenne.....
A másik srácot pedig elsőre utáltam, mert, hát, őszintén szólva egy szemétnek tartottam :D Olyan aki kihasználja a lányokat, szórakozik velük (külsőre is dukál ez, amúgy elég hasonlóak a másik sráccal, csak ő még kemény, tetkós gyerek). Aztán megismerkedtünk, én belezúgtam, de nagyon, ő is érdeklődött irántam, de úgy tűnt, hogy csak szórakozik velem, és egy idő után belefáradtam, hogy nem viszonoz semmit. Csak akkor történt meg, hogy mire kimondtam, hogy csak barátság, ő előállt azzal (sírva :S) hogy szeret. Régóta, szerelmes. Teljesen összezavart és újra elkezdtem érezni iránta komolyabban. Tehát most úgy állunk, hogy kb. mindketten szerelmesek vagyunk, de egyikünk sem hozza fel ezt, és csak barátság van köztünk. Elég rossz igy...
Álszent lennék, ha nem vallanám be, mert szerintem ez fontos, és nem érdekel, ha leribiztek emiatt, mindkettővel lefeküdtem már. (A másodikkal 2x is) Mindkettő olyan volt, hogy erre nem azt mondanám hogy szex, hanem szeretkezés. Biztonságban éreztem magam mindkettővel, bensőséges volt.
Most már kéne valamit kezdeni, mert ez így nem jó, de nem akarok rossz döntést hozni, és elveszteni bármelyiket is.
Bármilyen tanácsot elfogadok :)
Harmadikat. Egyiket se szereted kizárólagosan.
Szerintem olyat keress aki még nem ment át rajtad.
Baráttal nem fekszünk le...nem szokás a barátokkal lefeküdni...Nem tudom, hogy tudnak-e egymásról a srácok, de nekem nem lenne pálya egy ilyen lány, akinek ott van egy másik is, akivel ráadásul le is feküdt.
Bármilyen tanácsot elfogadsz? Akkor hagyd mindkettőt, mert jobbat érdemelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!