Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Különösen lányok tanácsát, segítségét várom, de jöhet azért fiúktól is! Kort és nemet is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
Van egy pedofil, aki állandóan engem bámul a strandon.:/ Oda szoktunk járni mindig és sajnos ő is odajár. Eleinte is nagyon furcsa volt, ha már ránézett az ember, pláne amikor képes volt ÁLLANDÓAN engem bámulni...szerintem elég feltűnő, de persze senki nem veszi észre szerencsére...na szóval amikor már ránézek kiráz a hideg...bla...már át se merek menni egyik medencéből a másikba. Ránézek, de őt abszolút nem zavarja, azért még bámulni kell FOLYAMATOSAN... a medencéből pedig lejött egy kis betondarab (2-3 cm) és legszívesebben szemen bsztam volna vele (annyira közel nem volt, egy kicsit messzebb ült). Elnézést a káromkodásért vagy esetleg szóismétlésért, de most ki kellett írnom magamból a mérgemet. Az a durva, hogy 12 vagyok (kérlek ne gyertek azzal, hogy miért írok 18+-ba :/) de ez most tényleg fontos!!!! Mit tudnék tenni??? Kérlek adjatok valami tanácsot, vagy lányok ha veletek is volt ilyen akkor elmesélnétek? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. febr. 18. 17:09
11/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele :D még néz nincs baj :D :D de ha nagyon zavar szólj a szüleidnek, te nem hiszem, hogy egyedül letudod rázni...
12/14 anonim válasza:
Velem is előfordult mikor még kislány voltam ... :/
Én lekezelően és bunkón néztem rá, miközben elsétáltam mellette, sőt még oda is szólogattam ...
Használt ...
22/L
13/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy így nem megyek semmire, valamit tennem kell. Ez így úgysem mehet tovább.
2015. febr. 18. 17:22
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolókat, jöhetnek még! :D
2015. febr. 18. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!