Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a, , Szürke 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a, , Szürke 50 árnyalata" sérti/bemocskolja a BDSM-szeretőket?

Figyelt kérdés

Életkorotokat és nemeteket is írjátok a véleményetek után, légyszi.

Köszönöm előre is a válaszokért :)

2015. febr. 18. 16:09
1 2
 11/18 Laylah ***** válasza:
100%
10-essel értek egyet, szóról szóra. Főleg azon részével, hogy a köznép java nem tudja, mi a BDSM, és egy ilyen szenny miatt azzal azonosítja, amit lát/olvas. Ahelyett, hogy utánajárna. Ilyen szempontból igenis káros, és mocskolódó. Csak mondjuk személy szerint engem ez pont egy cseppet sem érdekel, mindenki azt gondol, amit akar. XD
2015. febr. 19. 16:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagoyn jó.
2015. febr. 26. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Én 10 éve vagyok benne a BDSM világába, és eszembe nem jutna megnézni az 50 árnyalatot. Olvasás alapján is szörnyű volt. Nem mocskol be semmit, csak tudni kell különbséget tenni a valós és a könyvben szereplő dolgok között. Az nem BDSM, az életben azért több ilyen van.

28 F

2015. febr. 26. 15:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Kössz ! :)
2015. febr. 26. 15:34
 15/18 anonim válasza:

Szia!

Semmi képp nem mocskolja be. A film nem. Inkább az a személy "sérti/mocskolja" be a BDSM szeretőket aki felületesen olvas/néz utána mi is az a BDSM valójában és elkezdi pocskondiázni/elítélni azokat, akik ezt kedvelik.

Úgy vélem a BDSM-nek is vannak fokozatai. Ki durvábban, ki lágyabban szereti, de ez egy BDSM nélküli vanilla szexben is így van.

És attól függetlenül, hogy valaki szereti a BDSM-et még nem aberált vagy dilis.

25/L

2017. szept. 29. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez tőlük függ.

Sértettséghez már hatalmas hiányosságok kellenek, nem hogy ahhoz, hogy valami miatt mocskosnak érezz valamit, bármiféle mellék informálás nélkül.

0-999 FNH

2017. nov. 12. 08:01
 17/18 anonim ***** válasza:

A bdsm-et nem kell bemocskolni, mert teljesen aberrált alapból. A film viszont szörnyű, mindentől függetlenül ezzel egyet értek. Azt nem tudtam, hogy van könyv is, nem szoktam olvasni...

Alfa

2017. nov. 12. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Nézd, a BDSM-et igazából nem lehet bemocskolni - merthogy mocskos az magától is - legfeljebb meg lehet állapítani róla, hogy valóban az.

Csak annyi dolga van mindenkinek, hogy eldöntse, hogy ez a fajta mocsok neki belefér-e a szexbe, vagy sem.

2017. nov. 12. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!