Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém a lakótársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a lakótársam (segítség)?

Figyelt kérdés

Lett egy lakótársam aki egyben egy hellyel közzel barátnő volt, bár nem mindig beszéltünk, nem voltunk az a hú de nagy barátnők, csak elvoltunk. Amióta lakótársak lettünk, ezzel együtt nagyon jóba is lettünk. :)

Na most, tudni kell azt, hogy a barátnőm nagyon rossz családi háttérrel bír mindig bántották otthon, ezért is költözött el másik városba és úgy alakult, hogy pont hozzám. Ketten élünk Pesten a belvárosba én dolgozok, ő jelenleg nem, na most itt kezdődik a fura része a dolognak. Bár ő is keres munkát ezt hozzátenném.

Szinte minden nap készít nekem valami finomat, megcsinál helyettem szinte mindent, mire hazaérek szinte soha nincs semmi teendőm. Rengetegszer szeretne velem közös programot szervezni, vagy közösen filmet nézni. Nagyon sokat ölelget, és simogatja a kezem, dicséri mennyire szép vagyok, és csinos. Elmondja szinte minden nap, hogy nagyon boldog hogy itt lehet és örül, hogy velem lehet. Ma reggel pl azt mondta egy puszi keretében, hogy nagyon örül hogy én vagyok neki, és hogy imád engem.

Hozzátenném, hogy gyakran szeretne velem aludni is, esti filmezés közben nagyon sokszor az én ágyamban alszik el és olyankor nincs szívem felkelteni, alszom én is.

Félek hogy ez szerelem a részéről.

Erős a gyanúm, jól látom ?

Ti mint külső szemlélők ?

A barátnőm 21 éves én pedig 22 vagyok, és gondolom kiderült, de szintén lány.

2015. febr. 17. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát nem pont így gondoltam. :D

Mondjuk egyszer, amikor ilyen "bensőségesebb" helyzetben vagytok (mondjuk erősen átölel, szagolgat, mondogatja, hogy milyen szép vagy és mennyire imád), akkor mondhatnád, hogy őszintén szeretnél beszélni vele mindezekről. És akkor megkérdezhetnéd, hogy pontosan hogyan viszonyul hozzád és mit érez. De normálisan, megértően. És biztosítsd róla, hogy nyugodtan beszéljen őszintén, nem akadsz ki.

2015. febr. 17. 22:35
 12/19 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
36%
Ha tenyleg olyan rossz korulmenyek kozott volt,akkor erthetoek ezek,es szerintem megfelelesi kenyszere van,es biztos ossze is zavartak egy kicsit,de biztosabb ha megkerdezel egy pszichologust.
2015. febr. 17. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:

* É biztosítsd róla, hogy nyugodtan BESZÉLHET (...)

bocs, már fáradt vagyok, nem tudok fogalmazni :)

2015. febr. 17. 22:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Most így az üzeneteket olvasva kezd valami nagyon fura, hülye érzésem lenni ami arra késztet, hogy megcsókoljam egyszer, vagyis így most elgondolkoztam milyen lenne vele úgy, meg mi van ha ő szerelemből szeret, és így belém hasított, hogy milyen lehet vele egy érzéki csók O.O.
2015. febr. 17. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Nemértem.... vonzódsz hozzá testileg, mint jó batát, hogy nemtudod viszonozni a szerelmet? Mi az amit ö adna de te nem lennél képes? Csak én nekem is ezt mondta egy fiú és öt sem értettem...
2015. febr. 18. 00:53
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

a szerelem csak egy allapot, lehet meg nem erzi lehet hasonlo hozza lehet ha jarnatok hamar elmulna stb.

te inkabb azt kene megtudjad hogyan tekint rad, es mit szeretne veled a jovoben.

kerdezhetned ugy hogy: figyelj Dorina, nekem nagyon jol esik hogy ennyit olelgetsz meg mi ilyen jo viszonyban vagyunk. viszont en kivancsi lennek hogy benned mi jatszodik le ilyenkor? mert oszinten szolva en ezeket a dolgokat eddig a csak a paromnak engedtem, es kezdem azt latni hogy neked tobbet jelentek mint egy barat..

es ha nem valaszol akkor meg faggatod stb.

ja es tartozol nekunk annyial hogyha tortenik valaki akkor reszletesen leirod! :D

24/fiu

2015. febr. 18. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Smárold le
2015. febr. 19. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:

komolyan, mint rólam és a páromról lenne szó...... o.O

:D

Érdekes a szitu. jobb utánajárni

2015. febr. 19. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Fizeti a rezsi és a bérleti díj felét, most hogy nincs munkája, vagy gyakorlatilag te fizeted a lakhatását?

Ha csak te fizetsz, akkor egyszerűen ezzel akar kifizetni pénz helyett, azaz lehúz téged anyagilag. Azért nyomul ennyire, hogy ez a helyzet így is maradjon, tartsd el őt továbbra is.

Ha fizeti a rá eső költségeket, akkor elképzelhető, hogy őszinték az érzései.

2015. febr. 20. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!