Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy lány léttemre animéket nézek?
Háá én is 13-14/L vagyok, és imádom az animéket. :D Barátnőmmel osztálytársak vagyunk, és folyton erről beszélgetünk(mert ugyebár ő is oda van meg vissza tőlük)
Az osztálytársaink folyton piszkálnak érte, de le se sz@rjuk. Te se vedd a szívedre. ;)
Szerintem inkább azoknak gáz akik piszkálnak. Teljesen nyilvánvaló, hogy nincsenek tisztában az anime jelentésével. Nem csak ugrabugrálós hülyéskedős animék vannak, vannak komoly témájúak is, amikből azok akik ilyen hülyeségekkel piszkálódnak, sokat tanulhatnának. Nem is tudom mióta nézek animét, nem szégyenlem, az animés közösség egy része ráadásul nagyon jó.
17l
Miért lenne gáz? Gáznak inkább a "mai" meséket mondanám aminek minden második szava káromkodás meg hasonlók. Ezekhez képest az anime inkább hasonlít filmekre, csak rajzolt változatban.
Én is szeretem, 30 vagyok, a párom is nézi, anyám is... húgom is néha. Semmi gáz nincs ezen. Mindenki azt néz amit akar, egyedül az ő dolga.
Egyáltalán nem gáz. Míg más lányoknak vásárolgatás a hobbijuk neked anime nézés. Miért lenne gáz? Ha téged ez köt le,ha szereted, akkor hagyd figyelmem kívül a véleményüket és nyugodtan nézed. Ne hagyd magad! Például nálam a szüleim utálják nagyon az animéket, pedig egyet sem láttak. Csak azt gondolják, hogy minden anime gyerekes. Pedig ez nem, így van. Sőt van olyan, ami kifejezetten felnőtteknek készült. A lényeg, hogyha szereted, ne ad föl csak, azért mert néhányan azt állítják, hogy gáz.
14/L
Az anime is egy fajta KULTÚRA/MŰVÉSZET, szóval ez is olyan mint a könyvek, vagy a filmek.
Az más hogy elég sok anime el van rontva (túlzott különcség, gökér viccelődés, perverzió, üres történet).
De akkor sem szabad elítélni, hiszen minden fentebb említett művészeti ág tartalmaz egy nagy halom selejtet.
Animézz csak bátran.
15/f
Én is Animefan vagyok. Van hogy egynap egy kétévados animét is végignézek. Szerintem ezt nem gondoltad komolyan. Nekem is vannak barátaim akik ezt mondják, de én ki állok magamért és ezt a hóbortomat egy kis idő után már nem nevezik "hülyeségnek". Teljes mértékben elfogadták.
Ha valamit szeretsz? Hát csináld! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!