Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megfog haragudni a barátnőm, ha letörlöm facebookról? Mert soha nem lájkol, és idegesít
Ahhoz, hogy véglegesen törlődjön 2 héten át nem szabad belépnie, különben olyan, mintha nem is akartad volna soha törölni. :)
Megoldás: Megváltoztatod a jelszavát olyanra, amit nem fog tudni mikor be akar jelentkezni és utána törlöd. Amennyiben 2 hétig nem tud majd belépni a profilja törlődik. :)
Hol a puskám?!
Vagy én,vagy ő,de valaki mostmár kapjon egy golyót!
Már ne is haragudj kérdező, de ha egy idióta web lap miatt csináljátok a feszkót az már több mint szánalmas.
nekem pl facebook-om sincs. És bevallom utálom is mint a sz.rt.
Csak röhögni tudok az ilyen like vadász marhákon.
Jajj, drága szívem, figyelj: 13 évesen miért nem legózol, nem nőttél még bele a párkapcsolatosdiba...
Egy felnőtt ember (de egy értelmes tini sem) gondolkodik ilyeneken.
(csak úgy mellesleg: én a vőlegényemmel akkor tettem ki, hogy kapcsolatban, mikor már 1,5 éve együtt voltunk,plusz, azt hiszem, hogy soha, egy megmozdulását sem "lájkoltam" mert nem fészbúkon élem az életem, tudom ezt neked is tanácsolni.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!