Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezért jogosan ribiznek a suliban?
17 vagyok, van egy fiú barátom, ő 18. Ő a menő, izmos, kajakos srác és amúgy tényleg kiba... jól néz ki. Annak ellenére, hogy elsőre nem volt szimpi, közeledni kezdtünk egymás felé, és már évek óta barátok vagyunk.
A hétvégén pedig egy házibuliban együtt voltunk. Már a buli vége felé épp valami ágyon fetrengtünk ketten (egyikünk sem volt józan), mire benyögtem hogy unatkozom. Erre ő elkezdett simogatni meg csókolgatni mindenhol, szinte letépte rólam a ruhát meg a bugyit,na mindegy, a lényeg hogy, oké, mély érzések nélkül, de d.ugtunk egy baromi jót.
Aminek persze híre ment a suliban, mert egy gimiben minden kiderül. Olyan pillantásokat kaptam ma, hogy szinte porrá zúztak, pedig nem szoktak érdekelni az ilyen dolgok, csak tényleg elég durva tekinteteket és szavakat láttam/hallottam...
Szerintetek ez jogos? Ti elitélnétek?
Neked jogod van akkor, és avval lefeküdnöd, akivel akarsz. (Ha ô is akarja.)
Nekik pedig ugyanúgy jogukban áll ribizlinek nevezni téged. (Szólásszabadság.)
Nem értem, mi a probléma.
Rendszeresen szexelek, de nem vagyok párkapcsolatban.
Nem kürtölöm szét, csak a legjobb barátnőmnek mesélek róla.
Nincs ezzel semmi baj, emberi dolog, ösztön.
Na és persze elég jó is.
17L
"Én sem kürtöltem szét, két barátnőmnek mondtam el, a srác mondta olyannak, aki kifecsegte."
Ez van, ha olyan emberrel szexelsz, akiben nem bízol meg. Ezt tetted, nincs min csodálkozz.
Már a buli vége felé épp valami ágyon fetrengtünk ketten (egyikünk sem volt józan), mire benyögtem hogy unatkozom. Erre ő elkezdett simogatni meg csókolgatni mindenhol, szinte letépte rólam a ruhát meg a bugyit,na mindegy, a lényeg hogy, oké, mély érzések nélkül, de d.ugtunk egy baromi jót.
Ez olyan kis rib... nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!