Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csokoljak jobban? Több lent.
Van egy fiu akinek tetszem és ő is tetszik. Megkérdezte h járnék e vele én azt mondtam nemtudom majd elmondom ha találkozunk.. Aztán a tali előtt azt javasolta mi lenne ha ugy csinálnánk a talin mintha járnánk es akkor mindekettőnknek kiderül akarjuk e. Ez igy is lett kézen fogva sétáltunk aztán meg akart csokolni de én ezt elcsaltam egy puszira.. Aztán megint akarta és sikerült is neki aztán még párszor csókoloztunk a nap folyamán én mindig azt éreztem h ő tök jó de én szarul csinalok valamit kissé sztem béna voltam.. Aztán beszéltünk mikor hazaértünk és valahogy erre terelődött a szó és azt mondta h eleinte nyálaztam de amugy nem volt rossz... Kicsit sajni szarnak érzem magam szerintem neki annyira nem volt jó...
Hogy csokolhatnék ezután jobban? Eddig nem igazán tudtam h kell csak próbáltam csinalni amit ő.
Hogy lehetnék nagyon jó?
Hogy kell jól csókolózni? És eddig mindig ő csókolt meg én hogy kezdeményezzek? Nem merek mer nem tudok :/
Normális válaszokat! Köszi előre is :)
ne aggódj.. én is voltam ilyen helyzetben
első barátom volt..a fiúnak meg már előttem volt 2-3 rövid kapcsolata.. na de a lényeg hogy csókolózott már..iszonyatosan féltem .. elején meg se engedtem.. és en is csak próáltam követni.. utánozni, de ne aggódj..mikor összejöttünk így utólag ő se volt a legjobb de, hogy már együtt vagyunk 2 éve mindketten megtanultuk..ezt egymáson tanuljátok meg..ennél csak jobb lesz ne aggój
Köszi :)
Még valaki pls :))) valami teknika vagy ilyesmi ami jo lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!