Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy lány egyedül bemegy egy bárba, ismerkedni?
A korosztályomat nem szeretem, mert szörnyen éretlenek, a 20-22 év körüli fiúk jönnek be, viszont a baráti társaságom nem nagyon jár ilyen helyekre, és sokan mondták, hogy ilyen helyeken a legkönnyebb ismerkedni.
16/L
Ez az érettebb vagyok a koromnál duma... érettséget élettapasztalat útján szerzel. Amíg ne éltél meg dolgokat addig nincs tapasztalatod és max csak megjátszod a tapasztaltat. Harsogod a nagy igazságokat de nem érted a jelentésük mert sosem kellett még eldöntened, hogy az életfilozófiád megállja-e a helyét az életedben.
Ha kell a 30-40-50 éves is akkor menj. Sminkeld ki magad és játszd a "tapasztaltat". De ők már sokat megélt rókák. Tudni fogják, hogyha meg is dugnak egy hamvas punit dugnak.
Bárban dolgozom, és bizony az állásomba kerülne, ha látom, hogy van egy fiatal lány aki akár 16 vagy akár 20 éves is lehetne, de nem kérem el a személyijét. HA kiderül, hogy nincs 18 éves, és alkoholt iszik, nem csak engem rúgnának ki, de a főnököm is fizethet egy szép csekket büntetésképpen. Szóval nyugodj bele, hogy hiába nézel ki idősebbnek mint 16 év, a személyidet elkérhetik. Onnantól neked lesz ciki, ha azt mondod, hogy nincs nálad, mert akkor jön a válasz:
- sajnálom, alkohollal nem szolgálhatom ki
Vagy ha van, és kiderül csak 16 éves vagy, akkor
- milyen üdítőt kérsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!