Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hobbi/szenvedély vagy párkapcsolat?
Festő vagyok (vászonra festek és nem falat, a félreértések elkerülése végett) , igen termékeny éveim voltak (tehát sokat festettem és nagyon jó rálátásaim voltak a dolgokra), esélyes voltam ösztöndíjra, amíg össze nem jöttem a párommal. Amióta együtt vagyunk, azóta nem jön ihletem. Mintha elvesztettem volna vmit a kapcsolatba lépéssel. Nem a szabadságomra gondolok, hanem mintha a múzsám hagyott volna el. Amíg a párommal csak randizgattunk és még nem jártunk, akkor még sokat festettem, de azóta semmi és ennek már 3,5 éve. Szeretem a párom, de a festés volt az életem, azzal fejeztem ki minden érzésemet, olyan érzésem volt egy festmény készítése alatt és befejezése után , amit még a legnagyszerűbb szeretkezés után sem érzek. Próbáltam már rengetegszer festeni, de ha festek is, akkor nem olyan mint korábban, hiányzik belőle vmi, és a legtöbbször a párom sem hagy (ha meglát, h festeni készülök, akkor mindig szeretkezésbe torkollik a dolog). Úgy érzem fokozatosan elvesztem a tehetségem ahogyan az ösztöndíjamat is :/ Ti belenyugodnátok, h elképzelhető, h már soha nem fogtok festeni a párotok mellett ?
köszi
23/N
"de a páromat zavarta, h mást is látnék meztelenül rajta kívül, így azzal is felhagytam"
Fesd le őt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!